Venskaber

Last Call MC Dannevang Randers chapter, har venskaber i det meste af Danmark. De mange klubber vi har lært at kende gennem årene, er med til at skabe en oplevelsesrig tilværelse, som biker.

Vi værdsætter de stunder hvor vi mødes med gamle venner på træf og til fester, steder hvor godtfolk med den gode humor, overskud og lyst til livet mødes.

Venskaber

 

Vi har glæde af alle de afdelinger der er i Last Call MC Dannevang, hvor vi mødes mange gange om året, og støtter hinandens begivenheder.

Dette er i høj grad med til at fremme det gode venskab afdelingerne imellem og via den vej stifter vi også nye og spændende bekendtskaber.

Broderskabet

Last Call MC Randers, bruger betegnelsen Broder/Bro. Ikke fordi det lige skal lyde smart i en god stemning, men fordi klubben er som en stor familie, med gensidig respekt for hinanden og med plads til forskellighed.

De fuldgyldige medlemmer finder det naturligt, at være en god ven i tykt og tyndt, og vil gå langt for at hjælpe sine brødre. De sætter en ære i at være der for de andre brødre.

Klubbens medlemmer kender hinandens stærke og svage sider og har accepteret disse. Denne grundtanke gør, at det enkelte medlem får den gode følelse af, at fortjene, at bære klubbens navn og mærke på sin vest.

Broderskabet

 

Et medlem af Last Call MC Randers, er medlem 24 timer i døgnet, det er derfor en livsstil at melde sig ind i Last Call MC Randers.

En broder nyder alle de små øjeblikke, hvor han mødes med sine brødre, venner, deres familier og børn. Disse stunder er både i og uden for klubregi, og han er bevidst om, at alt hvad han foretager sig kan påvirke klubben.

Et medlem vil ikke forvente, at man laver ulovlige handlinger for hinanden, han er ligeledes indforstået med, at familie og arbejde kommer i første række, da det er en naturlig del af en god dansk biker kultur.

Kan du ikke give dig selv helt til klubben, med de følelser og den indsigt det kræver, er Last Call MC Randers måske ikke den rigtige klub for dig.

Vores Biker kultur

I bestræbelserne på at fremme den gode motorcykel kultur og skabe et godt sammenhold mellem motorcyklister og motorcykelklubber i det hele taget, holder Last Call MC Dannevang Randers chapter fokus på, at holde en god og positiv kontakt til klubber i Randers området (ikke mindst) og har et godt samarbejde med mange af dem.

Eksempelvis afholder vi en spilleturnering i hele vinterhalvåret, arrangerer poker-run fast d. 5 juni hvert år, for lige at nævne nogle af de ting, der tegner til at blive en tradition.

Når Last Call MC Randers afholder sin årlige sommerfest eller julefrokost, er dørene åbne for interesserede og venner af klubben, som ønsker at deltage.

Sammenholdet

 

Som nævnt under kontakt os, holder vi fredag i ulige uger, dørene åbne for alle der har interesse i biker kulturen. Det har vi hele året rundt og der vil altid være kaffe på kanden samt rigelig af den gode stemning.